Àlex Arbó, subcampió a Euskadi amb la selecció catalana

Comparteix

Aquesta és la primera ocasió en la qual un patinador del Club Patí l’Ametlla de Mar és seleccionat per la Federació catalana de Patinatge Artístic.

El patinador calero Àlex Arbó va quedar subcampió de la seva categoria a la Copa Euskadi, que va tenir lloc a la localitat biscaïna d’Amorebieta, formant part de la Selecció Catalana de Patinatge Artístic.

El jove patinador calero, va classificar-se finalment per formar part de l’expedició de la Federació Catalana de Patinatge en la categoria juvenil, tot i tenir Nivell 8, mentre que la resta de components de la selecció i participants de la copa, tenien nivell 10 i 11.

Així i tot, el calero va fer una gran actuació i va aconseguir el subcampionat de la seva categoria. Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar i va acompanyar a l’Àlex a Euskadi.

Aquesta és la primera ocasió en la qual un patinador del Club Patí l’Ametlla de Mar és seleccionat per la Federació catalana de Patinatge Artístic.

Amb la participació de l’Àlex a la Copa Euskadi ha finalitzat la temporada del Club Patí l’Ametlla de Mar. Ara toca preparar la nova temporada que comença al desembre, avaluar els nivells en els quals competiran cadascun dels patinadors i patinadores i valorar els elements tècnics que s’han d’introduir a les noves coreografies.

Comparteix