Dos penals permeten a la Cala sumar un punt al camp de l’Amposta

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar han baixat a la 4a posició de la classificació amb 13 punts.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va treure un valuós empat del camp de l’Amposta en partit corresponent a la 7a jornada del campionat de lliga de la 3a Catalana disputat ahir diumenge.

Els caleros van poder puntuar en un camp molt complicat i davant d’un dels favorits a l’ascens. I això que a la mitja hora de joc ja perdien per dos gols a 0 després d’encaixar dos gols en set minuts, els que van del 22 al 29. Abans del descans, un penal transformat per Jordi Callau va permetre als caleros escurçar diferències. Un altre penal en el tram final del partit, transformat per Jordi Llaó va significar el 2 a 2 final al marcador.

Una primera part on l’Amposta va ser superior i va perdonar el 3 a 0 i una segona part molt igualada en la qual els caleros van desactivar els ampostins i en la qual van aconseguir empatar pels errors del rival. Sergi Quintana és el 2n entrenador de l’equip, i diumenge va estar com a màxim responsable per malaltia de Xavi Subirats.

Els de l’Ametlla de Mar han baixat a la 4a posició de la classificació amb 13 punts. Dissabte a la tarda, els caleros tenen una altra prova de foc davant de la Cava, 2n a la classificació.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar van perdre per dos gols a 0 al camp del filial de l’Aldeana, deixant escapar l’oportunitat de sumar davant d’un equip pitjor classificat que ara ja l’ha superat a la classificació. Els caleros van estar a punt de puntuar, ja que van mantenir el 0 a 0 en el marcador fins que a 15 minuts del final va arribar el primer gol local i vuit minuts després arribaria el segon gol aldeà. Els caleros van pagar cara la manca d’encert disposant de clares ocasions i dues pilotes al pal, mentre els locals van marcar en dues jugades a pilota parada. Jordi Subirats es mostra content per l’actitud tot i la derrota.

Sisena derrota de la temporada en set partits i segon lloc per la cua amb 3 punts a la classificació.

Comparteix