Victòria de l’A i derrota del B, balanç del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

Victòria important per l’A que consolida l’equip a la 5a posició de la classificació amb 12 punts.

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va sumar una victòria, la de l’equip A a la primera divisió i una derrota a la segona divisió, la de l’equip B, la qual, per l’ajustat de les partides, no reflecteix la igualtat que es va viure.

L’equip A va vèncer per 3 a 6 a les pistes del Coma-ruga Club Petanca, una victòria important que consolida l’equip a la 5a posició de la classificació amb 12 punts. El capità Pepe Risquez es mostra satisfet per la victòria i va destacar el debut d’un jove jugador.

El pròxim partit el disputaran a les pistes del parc públic de Tres Cales amb el Club Petanca Roda de Barà.

Per la seva part, l’equip B va perdre a casa per 3 a 6 davant de la Pobla de Montornès D. Tot i perdre per aquest resultat, la puntuació de les partides va ser sempre molt igualada. Antonio Cañadó, és el capità de l’equip.

El B, tot i la derrota, encara és 5è a la classificació amb 7 punts. El pròxim partit de l’equip B serà a les pistes del Cunit Club Petanca.

Comparteix