Jornada positiva pel futbol base de l’Ametlla de Mar

futbol 2022
Comparteix

El cadet AME i el prebenjami seitonillo han sumat 3 punts.

La jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar al llarg del passat cap de setmana va ser prou positiva, amb tots els partits a fora de casa i només una derrota, amb dues victòries i tres empats.

El juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va treure un valuós punt del camp del Jesús i Maria. Els caleros van encaixar un gol abans del descans, però es van refer a mitjans de la segona meitat amb un gol d’Adil Bouazzaoui. Els caleros són 8 s amb 4 punts.

Pel que fa al cadet, els de l’Ametlla de Mar es van imposar clarament per 0 gols a 9 a domicili a Sant Jaume d’Enveja. El primer gol va ser en pròpia porta i la resta, gols d’Àlex Estrada, Hèctor Montaña, Erik Borràs i Genís Margalef i Joel Sabaté, tots dos per partida doble. Els de l’Ametlla de Mar encara colideren la classificació amb 10 punts.

L’infantil per la seva part, va sumar el seu primer punt de la temporada. Els caleros van aprofitar un gol inicial en pròpia porta i van encaixar l’empat, temps de començar la segona part. Amb aquest punt, els de l’Ametlla de Mar són 11 s amb 1 punt a la classificació. Xavi Borràs considera que aquest punt anirà molt bé a l’equip.

L’aleví va perdre per 5 gols a 3 al camp del Jesús Catalonia. Tot i que es van avançar en el marcador, posteriorment van encaixar quatre gols. A l’últim quart els caleros van escurçar diferències fins al 4 a 3, però en l’últim instant i amb els caleros a la recerca de l’empat, els locals van fer el 5 a 3. Els tres gols caleros van ser obra de Gorka Brull. Després d’aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar estan 7 s amb 6 punts.

Pel que fa al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va empatar a 4 gols al camp del Perelló i se situa 4t a la classificació amb 4 punts, mentre que el prebenjamí Seitonillos va guanyar 0 a 4 també al Perelló i és 5è amb 3 punts.

Comparteix