Els gegants de la Cala organitzen la I Diada Gegantera

Gegants l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

La Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar organitza per aquest dissabte dia 29 d’octubre la I Diada Gegantera, una jornada festiva amb cercaviles, jocs, Dj’s i un dinar popular.

Es tracta d’una jornada de promoció gegantera amb l’objectiu de donar visibilitat a una entitat que actualment està formada per 25 membres i que aquest any, ha portat els gegants caleros arreu de Catalunya, assistint a 14 trobades i actes geganters.

La jornada començarà amb dues cercaviles simultànies, una sortirà des de la Plaça Catalunya amb Sant Jordi i el Drac i una altra amb Pere i la Candelera que sortiran des del Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) a partir de les 10.30 h, les quals confluiran a la zona de l’Institut Candelera i la Rambleta, per posteriorment baixar de manera conjunta fins a la confraria de pescadors.

A les 12.15 h s’iniciarà a la mateixa confraria un vermut electrònic amenitzat per Dj. Sergio Calero i a les 13.30 se servirà una fideuada popular al preu de 5 € el tiquet amb la beguda inclosa.

Després de dinar, a les 15.30 h està prevista una cercavila infantil on hi pot participar tothom que vulgui amb els seus capgrossos o gegantons fins a arribar de nou a la confraria de pescadors on estan previstes diverses activitats infantils i diversos tallers de caixa de sons, de titelles i de pinta cares.

Rubèn Vila i Gemma Luque són membres de la Colla Gegantera de l’Ametlla de Mar.

Per cloure la jornada, a les 19.00 h s’iniciarà el “tardeo” musical amb Dj Óscar Sánchez fins al voltant de les 22.30 h.

Comparteix