El bàsquet calero suma una treballada tercera victòria a Constantí

Basquet l'Ametlla de Mar 2022
Comparteix

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge passat a la pista del Basquetbol Constantí Black per 65 a 69 després de remuntar un marcador advers en l’últim quart de partit.

Els caleros van trigar a entrar en el partit, ja que al final del primer quart anaven 23 a 11 a baix en el marcador. El segon quart ja va ser diferent, perquè se’l van apuntar 8 a 18, arribant al descans 31 a 29.

A la segona part, els locals van aguantar-se per davant en el marcador tot i que just en començar, després d’una cistella de Santi Duque, els caleros van estar momentàniament per damunt. Quan s’apropaven els caleros, els del Camp de Tarragona tornaven a marxar i així fins al tram final del partit quan a l’últim minut amb un parcial de 5 a 11 el marcador es va tancar a favor dels caleros.

Pol Aguado de nou va ser el màxim encistellador de l’equip calero amb 23 punts. Els de l’Ametlla de Mar van aconseguir set cistelles des de la línia de 3 punts i un percentatge d’encert del 53% en tirs lliures, convertint-ne 8 de 15.

Aitor Gavilàn en component de l’equip

Amb aquesta nova victòria, la tercera en quatre partits, el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar s’ha situat tercer a la classificació amb 7 punts a un sol punt del líder. Aquest cap de setmana és de descans i el següent partit serà important, ja que els caleros rebran el dia 6 de novembre a les 18.00 h al líder l’Alcover.

Comparteix