L’Ajuntament atorga la llicència de construcció a Lidl

Vial Lidl Mercadona
Comparteix

Paral·lelament ja s’han posat en marxa les obres de construcció del nou vial que ha d’unir la caserna dels Mossos d’Esquadra amb Mercadona.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va atorgar dijous al grup Lidl la llicència per a la construcció d’un establiment comercial. Al mateix temps, ja estan en marxa les obres de construcció del nou vial que ha d’urbanitzar el tram entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Mercadona i que es connectarà i es pavimentarà, a més de treballar en un nou servei soterrat, integrant els ja existents.

L’Ajuntament ha atorgat llicència de construcció a Lidl i finalitza així tot el procés administratiu que ha d’acabar amb la construcció de la segona gran superfície comercial a la zona, amb una inversió per part de Lidl d’uns 5 milions d’euros.

A més, s’han iniciat les obres del nou vial que donarà continuïtat al camí sense urbanitzar que uneix la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Mercadona per darrere, paral·lel a la carretera d’accés al nucli urbà TV-3025.

L’obra està valorada en 512.354 €, que corresponen a l’aportació del Lidl a l’Ajuntament, en concepte de la liquidació provisional dels costos d’urbanització, tal com es va acordar al conveni entre ambdues parts signat el passat mes de març.

Així es treballarà en un total de 2.650 m². Una longitud total de 265 m i 10 m d’amplada, 4 m dels quals de zona de vianants i 2 carrils per vehicles de 3 metres cadascun. La construcció del vial tindrà un termini de 13 setmanes. L’obra consistirà en enderrocs, moviments de terres a més de la pavimentació i senyalització del lloc. També s’implementarà un nou servei d’aigües pluvials i es connectaran els extrems de la xarxa d’abastament i d’enllumenat públic.

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, considera que no es poden posar portes al futur i a les oportunitats.

Per altra banda, divendres passat es va reiniciar el procés de venda de la parcel·la comercial que queda lliure entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i Mercadona, després que el primer procediment quedés desert. El consell d’administració de la Cala Gestió va tornar a posar en marxa la licitació de la parcel·la, cosa que comportarà una lleugera rebaixa del preu de venda per facilitar-ne l’interès dels potencials compradors.

La seva superfície total ascendeix a 11.196 m² i en la primera licitació tenia un pressupost de 2 milions i mig d’euros.

Comparteix