El cadet salva els mobles del futbol base en una jornada majoritàriament negativa

futbol cadet 2022
Comparteix

La victòria del cadet al camp de la Sénia, fou l’única de tots els equips del futbol base calero durant la passada jornada, majoritàriament saldada amb derrotes dels equips de l’Ametlla de Mar.

I és que el juvenil, va perdre per 0 gols a 3 davant d’un Amposta A superior. Els caleros van aguantar 20 minuts amb l’empat, fins que els ampostins van marcar el primer gol, resultat amb el qual se’n van anar al descans. A la segona part, tot i intentar-ho, els de l’Ametlla de Mar no aconseguien atansar-se amb perill a la porteria ampostina i un error en defensa va propiciar el segon gol de l’Amposta i va sentenciar el partit, tot i que encara arribaria un altre gol visitant. Res a dir d’un juvenil de la S.C.E.R que encara té marge de millora.

Pel que fa al cadet, va salvar la jornada després d’imposar-se clarament per 2 a 5 al camp de la Sénia. Tot i no desplegar un gran joc, la superioritat dels caleros va fer fàcil la victòria i el partit. Aquests tres punts els valen per seguir al capdavant de la classificació amb 7 punts. Unai Costa, Sergi Gimeno, Genís Margalef i Àlex Estrada per partida doble, van ser els golejadors de l’equip. Així i tot, l’entrenador Àlex Gómez no està content del que va veure.

Quant a l’infantil, els de l’Ametlla de Mar van patir la tercera derrota de la temporada i una nova golejada a casa davant de l’Aldeana. El resultat de 0 a 7 és una mostra de les dificultats que van tenir els caleros i una setmana més seguiran a la cua de la classificació. Molta feina per davant per a l’entrenador Xavi Borràs.

L’aleví per la seva part, va patir la primera derrota de la temporada en perdre de manera contundent per 8 a 2 al camp de l’Ebre Escola Esportiva de Tortosa, i això que els caleros es van avançar en el marcador amb un gol de Gorka Brull. 1 a 1 al decans del 1r quart i 3 a 2 al final del 2n quart amb gol de Patxi Nieves, tot i que tres gols en tres minuts al tercer quart van sentenciar el partit. Després d’aquesta derrota l’aleví és 5è amb 6 punts.

Pel que fa al futbol escolar, derrota del benjamí Llobarrets per 2 a 4 a casa davant de l’Arnes i derrota del prebenjamí Seitonillos a casa davant del Gandesa Blau.

Comparteix