L’Aleví de l’AME Imparable en aquest inici de temporada

Futbol Base Infantil 2022/23
Comparteix

Derrotes del juvenil i l’infantil, empat del cadet i nova victòria de l’aleví que porta dues victòries en els dos primers partits de la temporada.

El juvenil va de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va jugar al camp deL Tortosa. Els caleros van neutralitzar el gol inicial dels tortosins després que Denís Margalef convertís un penal al límit del descans. A la segona part els tortosins van fer dos gols més, deixant el marcador final en 3 a 1.

Per la seva part, el cadet de l’AME va empatar a 2 gols al camp del Batea. Els de l’Ametlla de Mar van començar perdent i van marxar al descans amb un 2 a 0 desfavorable. A la segona part es va produir la reacció calera, amb dos gols d’Àlex Estrada i Unai Costa. Aquest empat els val per liderar la classificació.

L’infantil va perdre per 5 a 2 al camp del Roquetenc, un marcador massa alt pels mereixements dels caleros, que es van avançar en el marcador amb un gol de Pere Samarra, tot i que els roquetencs van remuntar abans de descans. A la segona part, el cansament va passar factura i només al final, Nil Gómez amb un penal va escurçar diferències. Al final 5 a 2 i segona derrota de la temporada.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

Per altra banda, l’aleví va assolir la segona victòria de la temporada en dos partits disputats a la lliga. Els caleros, en un partit trepidant i molt disputat, es van imposar al camp de l’Ascó per 6 a 8. Tot i que els de l’Ametlla van anar sempre per davant en el marcador, mai van poder estar tranquils. Cinc gols de Gorka Brull, dos de Patxi Nieves i un altre de Marcel Farnós van completar la casella golejadora calera.

Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví.

Dissabte també van començar les lligues de les competicions escolars. El benjamí Llobarrets va guanyar per 1 a 4 al camp de l’Escola Delta de Deltebre i el prebenjamí Seitonillos va perdre al camp del Tortosa Ebre per un ajustat 5 a 4.

Comparteix