Un conveni amb l’Associació Nuclear Ascó Vandellós II permetrà millorar l’eficiència energètica a la Llar d’Infants

Comparteix

La Junta de Govern de l’Ametlla de Mar ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Nuclear Ascó Vandellós II, amb l’objectiu de continuar treballant amb l’eficiència energètica a la Llar d’Infants Xerinola.

Es tracta d’un dels projectes amb els quals l’Associació col·labora per contribuir a la preservació del medi ambient, al desenvolupament socioeconòmic o el foment de l’activitat cultural dels municipis de l’entorn immediat de la central, com és l’Ametlla de Mar.    

Als últims anys, ja s’han fet remodelacions de les portes i finestres de diverses aules de la Llar d’Infants Xerinola, subvencionades per l’Associació. Ara, amb aquest conveni, segons explica l’alcalde del municipi Jordi Gaseni, es donarà continuïtat a aquestes accions.

Concretament, s’instal·larà doble vidre a les portes i finestres d’alumini que incorporin aïllament tèrmic, per millorar la climatització, adaptar-se també a la nova normativa i alhora millorar la seguretat dels infants. La col·laboració amb una aportació única és de 15.000 euros.

Comparteix