Matinal completa de futbol base al camp de la Cala

Comparteix

A part d’aquests partits que es juguen a casa, el prebenjamí de l’AME juga un torneig a Deltebre a partir de les 9.30 h.

La d’aquest dissabte serà una jornada completament futbolística al camp d’esports municipal, ja que hi haurà partits de manera ininterrompuda des de les 9.30 h del matí fins a les 9 de la nit, ja que abans dels partits del 1r equip de les 17 h i el filial a les 19 h, s’han programat tots els partits dels equips de futbol base, destacant els equips federats que comencen la lliga.

Així, el primer a obrir el foc serà l’aleví de l’AME que a partir de les 9.30 jugarà amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B. El benjamí de l’AME jugarà a les 9.45 h amb el Perelló.

El cadet de l’AME començarà el seu partit a les 10.45 h davant de l’Ascó. L’Infantil de l’AME te previst el seu partit davant del Jesús i Maria a les 12.30 h.

Finalment i previ al partit del 1r equip, a partir de les 15.00 h està prevista l’estrena a la lliga del juvenil de la S.C.E.R davant de l’Ebre Escola Esportiva de Tortosa. Àlex Gómez, entrenador el Juvenil parla sobre aquest primer partit de lliga i el rival.

A part d’aquests partits que es juguen a casa, el prebenjamí de l’AME juga un torneig A Deltebre a partir de les 9.30 h.

Comparteix