L’equip de pàdel assoleix l’ascens matemàtic de categoria

Equip federat de pàdel Club de Tenis 2022
Comparteix

L’equip de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar es va assegurar l’ascens el passat cap de setmana, després d’imposar-se en dues jornades seguides, disputades dissabte i diumenge al Club Esportiu Amposta i el Club Tenis Monterols C.

Els caleros, van jugar dissabte davant del Club Esportiu Amposta, a qui van guanyar per 2 punts a 1. Jaume Pijoan i Albert Bardí van guanyar 6-3 i 6-4. Ivan Ferreiro i Antonio Callau van guanyar 6-1 i 6-4 i Ivan Fernández i Joaquim Peña van perdre 5-7 i 3-6.

Diumenge van jugar amb el Club Tenis Monterols C a qui van guanyar per 3 punts a 0. Marc Medrano i Antonio Callau van guanyar 6-0 i 6-0, Aitor Lallana i Jordi Boyer van guanyar 6-1 i 6-2, i Albert Puell i Enric Vila van guanyar 6-1 i 6-1.

Amb aquestes dues victòries i cinc punts sumats, els de l’Ametlla de Mar se situen 3 s amb 15 partits jugats sobre 16 i amb 30 punts a la seva casella, puntuació ja fora de l’abast del 5è classificat i, per tant, s’asseguren una de les quatre places d’ascens a la 3a categoria de Tarragona.

Ivan Ferreiro, president del Club de Tenis i integrant de l’equip, es mostra satisfet d’haver assolit l’objectiu marcat aquesta temporada i considera molt positiu l’ascens i el nivell que es pot veure la pròxima temporada a la 3a Catalana.

La pròxima setmana és de descans i la següent, ja serà l’última en la qual s’enfrontaran al Cambrils Apialia, ja sense cap transcendència.

Comparteix