Els Veterans de La Cala debuten a la lliga al camp del Canareu

Comparteix

L’equip de futbol dels Veterans de l’Ametlla de Mar, debutarà aquest dissabte a la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre i ho farà concretament davant dels Veterans del Canareu a Alcanar.

Els caleros havien de començar la setmana passada, que és quan va començar la competició, però uns canvis d’última hora en el calendari, van portar als veterans del Tortosa, amb qui havien de jugar, a demanar l’ajornament del partit.

Aquesta setmana es juga la 2a jornada i els caleros es desplaçaran a Alcanar amb moltes novetats, ja que s’han incorporat fins a vuit jugadors a l’equip, que equilibraran les baixes per lesió de la temporada passada o altres que han deixat el futbol temporalment. Si parlem de les novetats, es tracta de Xavi Margalef “Jabó”, Luca Giordano, Avram Kostadinov, Berni Piñol, Dudu Bop, Alberto rojas, Jaume Casafont i Junior Rosado.

L’entrenador de l’equip, Joan Pere Llambrich, es mostra molt animat de cara a la pròxima temporada, i espera que aquest any l’equip pugui competir amb els de dalt i arribar en condicions de disputar la copa.

El partit davant del Canareu està previst a les 19.00 h de la tarda.

Comparteix