L’EMMA inicia el curs amb novetats i amb més d’un centenar d’alumnes

Comparteix

El centre ofereix una àmplia oferta musical per infants i adults.

Ja fa un mes que l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha començat el curs escolar oferint una àmplia oferta de formació musical consolidada i introduint-ne també de nova. Enguany, el centre ofereix classes de cant a la Coral Verge Candelera i durà a terme un Conjunt d’Instruments per adults.

Aquest curs, el centre musical continuarà duent a terme la programació habitual i consolidarà propostes i activitats introduïdes l’any passat que van funcionar positivament, com són la passejada musical, els assajos al carrer o l’espectacle de final de curs.

La cap d’Estudis, Anna Vizcarro, celebra l’alt nombre d’alumnes inscrits i recorda que les inscripcions pels de 3 a 6 anys encara estan obertes.

El centre seguirà oferint els cursos de sensibilització i de llenguatge en nivell elemental i professional i per a adults i també l’àmplia oferta d’instruments com la trompeta, l’oboè, el saxo, el trombó, la flauta, la guitarra, el violí, percussió i el piano.

Durant l’any, els músics faran l’habitual concert de Santa Cecília, un concert a la residència de l’Onada, un concert de mestres a la Llar d’Infants Xerinola i audicions individuals i internes entre els alumnes.

A més enguany, s’introdueixen nous cursos com un Conjunt d’Instruments per adults, un curs de muntatge musical ‘el Combo Rock’ o classes de cant de la Coral Verge Candelera a un preu molt econòmic.  Així ho explica Vizcarro.

Les persones interessades als nous cursos encara són a temps d’inscriure’s. Poden fer-ho presencialment a l’EMMA o enviant un correu electrònic a emma@ametllamar.cat

Comparteix