Alumnes de Batxibac recullen els diplomes de les pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme

Comparteix

Els estudiants fan una estada de pràctiques a l’Oficina de Turisme per reforçar els seus coneixements especialment en llengua francesa.

Cinc alumnes de l’Institut Candelera del Batxibac han realitzat una estada en pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme, durant l’estiu. La setmana passada, els alumnes van recollir els diplomes que acrediten i reconeixen aquestes pràctiques.

Es tracta d’una col·laboració anual entre l’Àrea Municipal de Turisme i l’Institut Candelera que permet als alumnes de 1r i 2n de Batxibac posar en pràctica els seus coneixements, especialment en llengua francesa, a l’Oficina de Turisme del municipi.

Són 35 hores de pràctiques repartides entre juliol i agost. Enguany, Julia Guilleret, Erik Muñoz, Roberto Fabricio, Ariadna Sánchez i Abril Valiente han estat els alumnes que han gaudit d’aquesta estada.

Javi Sánchez és el coordinador de Projectes Internacionals.

L’entrega dels diplomes va tenir lloc el passat divendres i va comptar amb la presència del director de l’Institut, Benjamí Torné, el coordinador de Projectes Internacionals, Javi Sánchez, i el gerent de Turisme, Damià Llaó.

Comparteix