L’Ametlla de Mar estrena nova pàgina web de turisme

Comparteix

Ofereix un format molt visual, dinàmic i adaptat als diferents dispositius mòbils, amb l’objectiu que sigui una eina molt pràctica i útil per als visitants.

Aquest dimarts s’ha estrenat  el nou portal web de Turisme de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’una nova eina per a potenciar els recursos i serveis del municipi i alhora ajudar totes les empreses i establiments turístics del poble a donar-se a conèixer. A més, s’ha volgut donar un gran valor a les imatges i s’ha adaptat per poder-ho visualitzar des de dispositius mòbils.

El portal www.visitametllademar.com s’ha renovat completament, amb un nou disseny molt visual i dinàmic i una navegació més intuïtiva i accessible per a tothom.

L’eina aporta tota la informació necessària relativa a la població, com són la història, els diferents actius turístics, establiments d’allotjament turístic, restaurants, agenda, activitats per fer i el comerç. Una informació complementada amb fotografies, que s’ha estructurat per tipus de turisme, perquè el visitant pugui consultar les activitats que li interessin.

La regidora de Turisme de l’Ametlla de Mar, Maite Boquera, explica que l’objectiu és que sigui una eina molt pràctica i útil per als visitants.

El portal també recull les entrades del blog de turisme, impulsades des del 2014 i recull tot l’audiovisual potenciat durant els darrers anys, com la visita virtual per la costa calera o les càmeres d’streaming del municipi que estan actives les 24 hores del dia a una resolució HD. A més també dona accés al portal de l’ametllamarshopping, la guia digital dels comerços i professionals del municipi.

La nova plataforma també disposa del PWA, un sistema que incorpora particularitats que la converteixen en una aplicació nativa per telèfons mòbils i tauletes.

La web es pot llegir en 4 idiomes diferents: català, castellà, anglès i francès.

Comparteix