El 1r equip s’imposa al filial en l’últim partit de pretemporada

Comparteix

El 3a Catalana comença la lliga aquest dissabte a Flix, mentre que el 4a ho farà diumenge, al camp del Jesús.

El 1r equip i el filial calero van jugar divendres passat un partit de pretemporada, en el qual el 1r equip de la Cala va guanyar per 6 a 2. Un resultat que els equips no li donen importància, ja que l’important era agafar físic i preparar-se per l’inici de la lliga que serà aquest cap de setmana.

Amb tant sols 11 efectius a causa d’algunes baixes, els de 3a Catalana es van imposar al joc del filial. A la primera part, els del 1r equip van avançar-se al marcador 2 a 0, i els del filial van aconseguir empatar. Tot i això, a la segona part, els de la 3a van ser superiors acabant el partit amb un 6 a 2. Un resultat que per l’entrenador del 1r equip, Xavi Subirats, no és important, ja que va ser un partit d’entrenament.

Per la seva banda, l’entrenador del filial, Jordi Subirats, apunta que les sensacions per la nova temporada són bones.

El 3a Catalana comença la lliga a Flix, aquest dissabte mentre que el filial ho farà diumenge, al camp del Jesús.

Comparteix