La Banda de la Cala celebra el Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart

Comparteix

És el primer cop que els músics caleros amenitzen l’acte en solitari.

Aquest dilluns, la Banda de la Cala, en representació de la Federació Catalana de Bandes, va participar amb la seva música en la celebració del Dia Mundial del Turisme. Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona i té lloc en un entorn idíl·lic, el Castell de Biart del municipi de Masarac.

Un any més i ja en van disset, aquest dilluns va tenir lloc en el marc del castell de Biart, la gran festa anual del turisme gironí. Es tracta de la celebració de la 17a edició del Dia Mundial del Turisme, que és l’oportunitat perquè cada any es retrobin centenars de representants de tots els gremis relacionats amb el sector turístic convidats a l’esdeveniment pel president de l’entitat.

El darrer any que la Banda de la Cala va amenitzar l’acte va ser el 2019, i ara, després de 2 anys de pandèmia, han tornat a participar, aquest cop i per primera vegada, en solitari.

El director de la Banda, Emilio Cabello, explica que és una experiència molt enriquidora.

A més, aquest any, els músics caleros van anar acompanyats de la Xaranga Suquet Calero.

Comparteix