Es renoven tres trams de clavegueram i aigua potable del municipi

Comparteix

L’actuació és assumida per recursos propis de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha iniciat aquest dilluns la reparació de 40 metres lineals de la xarxa de clavegueram i aigua potable al carrer del Vent i del Pont. La setmana vinent, es renovarà un altre tram d’aigua potable a la Baixada dels Cisterner. Es tracta d’una actuació que el consistori assumeix amb recursos propis.

Amb la intenció de millorar la xarxa de clavegueram, sanejament i aigua potable del municipi, envellida i deteriorada pel pas del temps, l’Ajuntament durà a terme durant aquesta setmana una actuació que afecta a un tram de 20 metres lineals de clavegueram del carrer del Vent i 20 metres més de clavegueram i aigua potable del carrer del Pont. La setmana vinent, es renovaran uns 35 metres de la xarxa d’aigua potable a la Baixada del Cisterner.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

De fet, és la continuació de més d’un miler de metres de canonades que s’han anat reparant en els últims anys. Unes obres que afecten al col·lector principal i també a les escomeses de cada habitatge fins a aquest col·lector. Les noves canonades evitaran qualsevol filtració al subsòl i les molèsties ocasionades per reparacions i neteges puntuals. A més, en el cas de les canonades d’aigües residuals, també eviten possibles males olors.

Les obres afecten el trànsit de vehicles dels carrers, fins que finalitzi l’actuació, que es preveu que sigui aquesta setmana pel carrer del Vent i del Pont i per la setmana vinent, a la Baixada dels Cisterner.

Es pot consultar l’afectació a la següent imatge:

Comparteix