El 1r equip i el filial calero disputen l’últim partit de pretemporada

Comparteix

Serà aquest divendres a les 20.30 h, al camp d’Esports de La Cala.

Aquest divendres, el 1r equip de La Cala i el filial calero juguen un partit d’entrenament, abans de començar la lliga oficial que serà la setmana vinent. El partit serà a les 20.30 h al camp d’Esports.

Serà un partit per agafar tàctica i físic de cara a l’inici de temporada. Així ho ha explicat l’entrenador del 1r equip, Xavi Subirats, que ha comentat que tindran algunes baixes de jugadors que han aprofitat per fer vacances.

El 3a Catalana comença la lliga a Flix, dissabte vinent.

Pel que fa al 4a, el seu entrenador, Jordi Subirats, també apunta que el partit d’aquest divendres servirà d’entrenament de cara a l’inici de la lliga.

El filial també iniciarà temporada el 2 d’octubre al camp del Jesús.

Pel que fa a la resta d’equips caleros, el Benjamí i l’Aleví jugaran dissabte a Roquetes, a les 10 h i a les 11.30 h respectivament. A les 11.30 h del dissabte, el prebenjamí jugarà davant l’Escola Delta. El juvenil jugarà dissabte a les 12 h, a casa, contra La Salle Reus. I per últim, el cadet, diumenge a les 11 h, a casa, davant del Col·legi Sant Pau.

Comparteix