L’Ajuntament acorda amb els treballadors del SUM les seves condicions laborals

Comparteix

Dijous passat es va signar l’annex del SUM al conveni del personal laboral.

La taula de negociació col·lectiva formada pels membres del comitè d’empresa del personal laboral i els diferents representants de la corporació municipal van signar el passat dijous, l’annex del Servei d’Urgències Municipal (SUM) al IV Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Es tracta de la regulació de les condicions de treball i econòmiques específiques pels treballadors del SUM, que degut a les peculiaritats organitzatives i operatives del cos, no estiguin reflectides al conveni. Per tota la resta, el personal es regeix per l’esmentat conveni.

D’aquesta manera, segons apunta el regidor de Recursos Humans, Joan Manel Tello, les condicions de tots els treballadors ja tenen les condicions renovades.

Aquest annex, que tindrà la mateixa duració que el conveni col·lectiu, serà aprovat definitivament al ple ordinari del mes de setembre.

Comparteix