Èxit de les visites guiades per les Fortificacions i al nucli urbà

Comparteix

Les xifres d’enguany superen les de l’any passat, amb més de 400 visites realitzades.

El Centre d’Interpretació de la Pesca també tanca l’estiu amb bones xifres.

Les passejades històriques pel nucli urbà i les visites a les Fortificacions han finalitzat l’estiu amb més de 400 participants. La regidoria de Turisme ha valorat molt positivament aquestes dues activitats turístiques que es van reactivar l’estiu passat i enguany han superat les expectatives.

Ambdues propostes han tingut molt èxit i han registrat un alt nombre de participació. Per una banda, les Fortificacions han registrat 230 participants i les passejades, 181. Un total de 411 persones, durant l’estiu, s’han endinsat a la història que s’amaga als carrers del municipi i a les Fortificacions de la Guerra Civil, situades a l’Estany.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, remarca que la voluntat d’aquestes propostes és promoure el patrimoni cultural i històric del municipi.

Tant les passejades històriques com les visites a les Fortificacions de la Guerra Civil, tenen un cost de 3 € per persona, a partir dels 14 anys i s’ofereixen en català i en castellà, dimarts i dijous.

Durant el curs se seguiran oferint puntualment segons demanda i també en l’àmbit educatiu per incentivar la cultura entre els joves. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme.

A banda, el Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP) també ha registrat un alt nombre de visites durant l’estiu. Més de 4.000 persones han visitat les exposicions artístiques del CIP, com són les mostres de pintura de Canducha Astorga i de Cristina Quereda, la de les fotografies guanyadores i finalistes del 22è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre i l’exposició permanent dels Vaixells Enfonsats al Golf de Sant Jordi durant la 1a Guerra Mundial.

Comparteix