L’Ajuntament comença una acció de millora dels camins rurals

Comparteix

El consistori ha comprat 25 tones d’asfalt per arreglar alguns dels carrers més transitats i amb més veïns

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar a través de la regidoria d’Obres i Serveis començarà aquest dimarts les obres d’arranjament de clots i millora de diversos camins rurals del terme municipal, davant de la temporada de més trànsit per les campanyes agrícoles.

Amb la campanya turística a les acaballes, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar comença a mirar a l’interior i ha destinar part dels seus mitjans humans, fins ara dedicats a la neteja i cura de platges i litoral, a altres prioritats. L’Ajuntament ha adquirit 25 tones d’asfalt que serviran per a parxejar clots i millorar alguns dels camins més transitats i amb major nombre de veïns del terme calero. L’any passat ja se’n van destinar 13 tones i aquesta temporada, després dels aiguats d’aquest any, s’ha decidit quasi, doblar la quantitat d’asfalt. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

En els darrers mesos, el consistori ha adquirit nova maquinària per a fer aquest tipus de treballs. Es tracta d’una nova màquina talladora d’asfalt i d’una compactadora.

A més de la millora de sots, l’Ajuntament també procedirà a la neteja dels vorals.

Comparteix