El C.F. la Canonja s’emporta el 8è Memorial Josep Pallarès

Comparteix

Els tres partits es van acabar resolent en ronda de penals.

Dissabte es va disputar el 8è Memorial Josep Pallarès al Camp Municipal de Futbol de la Cala amb la presència del Remolins-Bítem, la Canonja i el 1r equip de la S.C.E.R. de l’Ametlla de Mar com a amfitrió. El torneig se’l va acabar emportant l’equip del Camp de Tarragona.

Els tres partits van finalitzar amb empat, obligant al llançament de penals després de cada enfrontament. En el primer partit la Canonja i el Remolins-Bítem van empatar a 0 gols, guanyant la Canonja als Penals, fet que seria decisiu pel resultat final.

En el segon partit, la Cala va empatar a 1 gol amb el Remolins-Bítem, guanyant aquests darrers als penals. I en el tercer partit la Cala i la Canonja també van empatar a 1 gol, amb la qual cosa, havent-se apuntat dues victòries, els del Camp de Tarragona van apuntar-se la victòria global del torneig. Xavi Subirats, entrenador de l’equip calero va acabar més satisfet del primer partit, que no pas del segon.

Els autors dels gols caleros van ser, Jordi Callau en el partit davant del Remolins-Bítem i Xavi Callau davant de la Canonja.

Comparteix