Remolins-Bítem i Canonja rivals de la Cala al VII Memorial Josep Pallarès

Comparteix

El torneig començarà a les 17 h amb el partit entre el Remolins-Bitem i la Canonja

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà dissabte a la tarda la 7a edició del Memorial Josep Pallarès. Els seus rivals seran el Remolins-Bítem i la Canonja, equips que una temporada més militaran a la 2a Catalana.

Els de l’Ametlla de Mar arriben al torneig després d’haver-se enfrontat ja a tres equips de 2a Catalana, Jesús Catalònia a casa, 2 a 3, Camarles a fora 3 a 2 i Mora la Nova a fora, 4 a 1. Dissabte tornarà a tenir al seu davant rivals de superior categoria com el Remolins-Bítem i la Canonja. Els caleros s’han imposat al Miami a fora per 1 a 2 i al Pinell per 0 a 2.

Els caleros es van desplaçar a Mora la Nova dimecres passat, perdent el partit davant l’equip riberenc per 4 a 1. Els de l’Ametlla de Mar es van veure superats per un molt bon equip que aquest any, de nou, tornarà a disputar la lliga a la 2a Catalana. Aquesta és la valoració que fa l’entrenador Xavi Subirats sobre el partit de Mora.

El torneig començarà a les 17 h amb el partit entre el Remolins-Bitem i la Canonja. A les 18 h jugarà el perdedor d’aquest partit amb la Cala. I a les 19 h la Cala s’enfrontarà al guanyador del primer partit.

Comparteix