La celebració de la Diada Nacional de Catalunya torna a la normalitat

Comparteix

Com és habitual, el dia 10 de setembre hi haurà un concert al Parc del Bon Repòs i l’11 l’acte institucional a la Plaça Catalunya.

Enguany, l’Ametlla de Mar commemorarà l’11 de setembre, tal com es feia abans de l’esclat de la pandèmia, amb música i una programació d’actes al carrer. Per a la Diada, l’Ajuntament ha organitzat un concert al parc del Bon Repòs el dia 10 i per al dia següent, l’acte més institucional.

La celebració començarà dissabte a les 20 h amb una actuació d’accés lliure i gratuïta del grup X-Versiones. La banda oferirà un repertori basat en versions de temes que van des dels anys setanta fins a l’actualitat. El club de futbol de la societat col·laborarà gestionant el servei de barra.

D’altra banda, el moment més important serà durant la mateixa la diada. L’11 de setembre, el matí començarà amb un esmorzar popular. Posteriorment, els assistents es desplaçaran en comitiva fins a la Plaça Catalunya, on es farà l’esdeveniment més solemne, la hissada de la senyera a càrrec de l’activista calera Montse González i els parlaments. Hi participaran també la Banda de la Cala, la Coral Verge Candelera i els Geganters de la Cala que acompanyaran l’acte.

Jordi Llaó, regidor de festes, valora molt positivament poder comptar amb entitats locals, tant per al concert com per a la part institucional.

Com és habitual, la celebració serà de matí perquè tots aquells que ho vulguin tinguin la possibilitat desplaçar-se amb temps a Barcelona per participar en la manifestació organitzada per l’ANC.

Comparteix