El Club de Petanca debuta amb una victòria i una derrota

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar al C.P Coma-ruga B per set partides a dues en l’equip A i en el B va perdre per 5 partides a 4

Diumenge va tenir lloc la 1a jornada de la Lliga Catalana de Petanca que organitza la Federació Catalana de Petanca, amb victòria per l’equip A i derrota per l’equip B.

L’equip A, a la 1a divisió, va estrenar-se amb una victòria a la lliga en el primer partit de la temporada, el qual es va disputar a les pistes del parc públic de Tres cales. Els de l’Ametlla de Mar es van imposar al C.P Coma-ruga B per set partides a dues, amb un parcial inicial de 6 a 0. Pepe Risquez, capità de l’equip està molt content d’haver començat amb victòria.

Per la seva part, l’equip B que juga a la 2a divisió, va perdre per 5 partides a 4 a les pistes de la Pobla de Montornès D i ho va fer amb polèmica, ja que els locals es van apuntar dues partides perquè una de les parelles caleres es va perdre i no va arribar a temps d’iniciar el partit. El capità de la Pobla va aplicar el reglament i va donar les dues primeres partides per perdudes. Els de l’Ametlla de Mar, estan satisfets pel paper de l’equip, però contrariats amb el rival per haver aplicat el reglament, ja que pensen que de no haver estat així, s’haguessin emportat la victòria, tal com explica el capità Antonio Cañadó

De cara a la 2a jornada l’equip A jugarà diumenge dia 11 de setembre a les pistes del C.P Roda de Barà i l’equip B ho farà a casa davant del C.P Vila-seca B.

Comparteix