S’allarguen les exposicions del CIP fins a l’11 de setembre

Comparteix

A banda, també es mantenen fins al 15 de setembre les visites guiades a les Fortificacions de la Guerra Civil i les Passejades Històriques pels carrers de l’Ametlla de Mar.

Tot i que l’agenda d’estiu va cloure aquest 30 d’agost, les diferents àrees de l’Ajuntament donaran continuïtat a les exposicions que es poden visitar al Centre d’Interpretació de la Pesca fins al dia 11 de setembre.

El passat dimarts amb la projecció de la pel·lícula Spiderman al Cinema a la Fresca, van cloure els actes previstos a l’agenda d’estiu corresponents al mes d’agost. Arribats en aquest punt, les Àrees de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar han decidit mantenir obertes les exposicions del Centre d’Interpretació de la Pesca fins al diumenge 11 de setembre.

Es tracta de l’exposició de les fotografies guanyadores i finalistes del 22è Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre i la dels Vaixells Enfonsats al Golf de Sant Jordi durant la 1a Guerra Mundial. I també continuarà oberta al públic l’exposició de la pintora Cristina Quereda Asens.

Jani Brull és la regidora de Cultura.

L’horari del CIP al matí canvia i obrirà de dilluns a diumenge d’10 h a 13 h i de 17.30 h a 20.30 h a la tarda.

A més també es mantenen fins al 15 de setembre tant les visites guiades a les Fortificacions de la Guerra Civil, com les Passejades Històriques pels carrers de l’Ametlla de Mar. Es duen a terme en dimarts i dijous. La de les Fortificacions a les 10 h del matí i les Passejades a les 19 h de la tarda, sempre amb prèvia inscripció al 977 456477.

Comparteix