Primer pas per desencallar el clavegueram i asfaltatge pendent a la urbanització de Calafat

Comparteix

Es tracta d’una de les mancances històriques de la urbanització, pendents d’executar-se.

El passat dijous, la junta de govern va aprovar inicialment les obres pendents de clavegueram i asfaltatge a la urbanització de Calafat. Una actuació, que anirà a càrrec de l’empresa promotora, Promocions Calafat, valorada en prop de 4 milions d’euros i que posarà fi al projecte d’urbanització encallat durant anys.

Les obres previstes abasten principalment la xarxa de clavegueram de tota la urbanització.  En total es preveu construir més de 20.000 metres lineals de xarxa de clavegueram i pavimentar una setantena de trams de carrers on mancava la vorera i l’asfalt, és a dir, el projecte contempla actuar a un total de superfície d’uns 30.000 m2.

Una obra que serà possible gràcies a la posada en marxa del projecte de la construcció de la depurada de les urbanitzacions nord, impulsat per l’Agència Catalana de l’Aigua, que anirà en paral·lel a aquesta nova xarxa de clavegueram.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que es tracta d’una actuació rellevant i històrica que dotarà dels serveis necessaris a la urbanització.

Ara, el projecte s’ha aprovat inicialment per la junta de govern i ha de seguir la seva tramitació urbanística, que abasta informes sectorials d’administracions i empreses de subministrament afectades. La tramitació, per això, no hauria d’allargar-se més de 6 mesos i la seva execució es prepara per ser iniciada durant l’any vinent.

Comparteix