Clouen amb èxit els campus i activitats esportives d’estiu

Comparteix

L’activitat s’ha dividit per setmanes durant els mesos de juliol i agost.

Divendres dia 26 d’agost van cloure els Campus i Activitats Esportives municipals Estiu 2022 organitzats per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar al llarg dels mesos de juliol i agost.

Una de les principals novetats d’aquest any era la concentració en horari matinal de la major part d’activitats, de les 9 h del matí a les 14 h de la tarda. Als habituals Camp Kids i Júnior Camp, es van afegir el Futbol Camp i el Gimnàstic Camp.

La Gimnàstica Rítmica de competició només ha anat destinada a gimnastes federades i s’ha desenvolupat al Poliesportiu Municipal Galetet als matins de 9 h a 11.30 h per on hi ha passat uns 200 nens i nenes. A la tarda s’han concentrat altres propostes com el curset de natació i el Tecni Pàdel, tant per a nens com per a adults, amb una trentena de participants.

Sílvia Argentó, coordinadora de l’AME, està molt contenta de com ha anat i n’ha fet una bona valoració.

L’activitat s’ha dividit per setmanes durant els mesos de juliol i agost.

L’Àrea Municipal d’Esports ha comptat amb la col·laboració per alguna de les activitats organitzades de Hachiko Ebre, Mar Natura o el Club Nàutic de l’Ametlla de Mar.

Comparteix