Comencen les inscripcions a les activitats esportives municipals d’hivern

Comparteix

Des d’aquest dilluns, les famílies interessades en fer esport durant el curs ja es poden apuntar.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ja ha obert les inscripcions per participar en les activitats esportives municipals que s’engegaran aquest pròxim mes de setembre i s’allargaran fins al juny de 2023.

A la programació d’activitats trobem les habituals com la natació d’iniciació, esportiva o per a adults, pàdel, futbol en les categories de patufets fins a cadet, gimnàstica rítmica, multiesports, gimnàstica per a jubilats, taekwondo, dance kids i psicomotricitat kids. També s’inicia la temporada per a la utilització de les instal·lacions de gimnàs i piscina del cem La Cala i la realització d’activitats individuals o dirigides, entrenaments personals de fitness, de natació, de pàdel o de psicomotricitat.

Aquest any s’han posat a l’abast dels usuaris, dues ofertes familiars: un abonament per als components d’una família amb fills de fins a 18 anys de 95 € més el pagament d’una matrícula, i de 85 € pel mateix cas, però amb fills de fins a 13 anys.

A més, pels estudiants, hi ha matrícula gratuïta amb abonaments de 8,90 € pels alumnes de l’Escola Sant Jordi i de 24,67 € pels de l’Institut Candelera.

També s’ofereixen descomptes a aquells que es donen d’alta per primera vegada, amb un import de la matrícula de 30 euros. I un 5% de descompte per la pràctica de dues o més activitats o per dos o més germans que practiquin activitats.

Jordi Llaó, regidor d’Esports, espera tornar a les xifres de practicants d’abans de la pandèmia.

A banda de les activitats esportives, el cem La Cala disposa de l’espai salut amb cita prèvia, que ofereix serveis d’osteopatia, fisioteràpia, massatges, bronzejat artificial, estètica i fotodepilació.

Els interessats poden posar-se en contacte amb l’Àrea Municipal d’Esports, ja sigui de manera presencial a les instal·lacions esportives, trucant al 977 45 10 38 o mitjançant l’adreça electrònica cemlacala@ametllamar.cat.

Comparteix