Derrota de la Cala en l’últim instant davant del Jesús Catalònia

Comparteix

Els caleros es van enfrontar al Jesús Catalonia, equip guanyador de la 3a catalana en la passada temporada.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre per 2 gols a 3 dissabte passat davant del Jesús Catalònia en el segon partit de preparació d’aquesta temporada. Els caleros van fer un bon partit i la derrota no va arribar fins als instants finals.

La Cala va començar el partit malament, ja que al cap de pocs minuts va encaixar el primer gol, després de cometre un penal. Així i tot, els caleros es van refer i van aconseguir empatar també de penal.

A la segona part, els de l’Ametlla de Mar van crear més perill i van igualar més el joc dels visitants, equip que cal recordar que la temporada passada va quedar campió del grup a la 3a Catalana i que aquest any jugarà a la 2a Catalana.

Amb un segon gol de Sergi Callau després d’una errada de la defensa visitant i amb empat al marcador, quan tot pareixia indicar que s’arribaria al final amb empat a dos, va arribar el gol del Catalònia, sense temps de reacció pels locals. Xavi Subirats és l’entrenador dels caleros.

Els caleros van presentar un equip amb molta gent jove procedent del juvenil. Dissabte dia 3 de setembre els de l’Ametlla de Mar jugaran un torneig triangular a Camarles.

Comparteix