Relleus solidaris de la Lliga contra el càncer a l’Alguer

Comparteix

No serà necessària la inscripció. El punt de sortida serà la platja a les 9.30 h i els donatius seran d’un mínim de 5 €.

La platja de l’Alguer acollirà aquest diumenge entre les 10 i les 11 del matí els Relleus Solidaris de la Lliga contra el Càncer amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Es tracta d’una activitat que s’ha organitzat també a altres poblacions del territori i que té l’objectiu de recaptar diners en benefici de la investigació i l’adquisició de material mèdic per a la lluita contra el càncer.

Com ja va passar l’any passat, l’empresa Mar Natura col·labora amb l’activitat, aportant els seus kayacs, els quals s’utilitzaran per fer els relleus a mar. Dolors Espuny, presidenta de la Lliga contra el Càncer a l’Ametlla de Mar explica com es pot participar.

Per la seva part, el regidor d’Esports Jordi Llaó, detalla que l’any passat l’activitat ja va anar molt bé.

Els donatius seran d’un mínim de 5 € amb l’adquisició d’una polsera solidària. Els interessats no cal que facin cap inscripció prèvia com altres anys i es poden personar a la platja de l’Alguer a partir de les 09.30 h per participar en l’activitat.

Comparteix