Recta final de les activitats infantils i familiars d’estiu amb un taller de treballar el fang

Comparteix

S’ha reprogramat també la projecció del film ‘Spiderman’, suspesa per la pluja, per al dimarts 30.

Aquesta tarda a les 18.30 h se celebrarà l’últim taller infantil de l’agenda d’estiu de La Cala. Es tracta d’un taller, a la plaça Joan Miró, on els participants podran endinsar-se en el treball amb fang. Aquesta és una de les diverses propostes de les quals han pogut gaudir els petits durant aquesta temporada, juntament amb els conta-contes i altres sessions de treballs manuals.

Durant l’estiu, els dimecres a la tarda han estat dedicats al públic infantil. Dins de les activitats infantils, l’Ajuntament ha programat un conta-contes sobre les emocions i un altre amb la Marieta Voltereta a més de col·laborar amb l’empresa Ludik Fest i les Dones Endavant per oferir diverses propostes i tallers. L’entitat calera Dones Endavant, per exemple, ha fet dues propostes per a una vintena de nens d’entre 6 i 12 anys, un taller d’agulles de pit amb goma eva i material reciclat com taps d’aigua i un de clauers, també amb foam.

La tècnica de joventut, Francina Gamundi, valora molt positivament la col·laboració amb l’associació.

En el cas de l’activitat restant prevista per aquest dimecres, els infants treballaran amb fang per crear un eriçó al qual incorporaran altres materials i elements. Tot i que aquest taller està dirigit a totes les edats, els més petits podrien requerir el suport dels pares o tutors en algun punt del procés. Per a aquesta activitat no serà necessària la inscripció, ja que els assistents s’aniran unint a l’activitat a mesura que vagin arribant.

Aquesta serà l’última activitat infantil de l’agenda i de les últimes que queden, perquè aquest divendres tindrà lloc la Demostració de Gimnàstica Rítmica, a les 22 h i a la plaça Joan Miró i dimarts vinent culminarà la programació estiuenca amb la projecció de Cinema a la Fresca, Spiderman, suspesa a causa del mal temps, que es transmetrà a les 22 h i al parc del Bon Repòs.

Comparteix