Marina Sant Jordi celebra les Festes Majors

Comparteix

Aquest matí els veïns s’han reunit per fer la sortida anual amb el Tuna Tour.

Aquest mes d’agost, els veïns i veïnes de la urbanització Marina Sant Jordi estan de Festa Major. Unes festes concentrades principalment els dissabtes d’agost on es duen a terme activitats nàutiques, d’oci i esportives. Aquest dijous al matí, també s’ha fet l’habitual sortida amb el Tuna Tour, a la tarda hi haurà un torneig de bàsquet infantil i el pròxim dissabte, conclouran les festes amb una actuació musical.

El passat dissabte 6 d’agost, una cinquantena de veïns es van reunir per fer la passejada ecològica, una cita anual imprescindible en les festes de la urbanització, per conscienciar sobre la generació de residus. Durant aquesta activitat, tant grans com petits van recollir més de 80 kg de brossa entre les platges i van aportar el seu gra de sorra al manteniment de la zona.

Pel que fa a les propostes esportives, a banda del torneig de bàsquet d’aquest dimecres, el passat dissabte també se’n va fer un de futbol.

Aquest dissabte, les festes conclouran amb una actuació a càrrec del grup musical Teràpia de Rock i un dj que s’allargarà fins ben entrada la nit. Es tracta d’un acte molt social que substituirà l’habitual sopar de germanor, que no es pot fer des del 2019 a causa de les restriccions de la pandèmia. Així, la urbanització recupera l’esperit de les festes d’anys anteriors i s’encamina cap a la normalitat, ja que l’any 2020 es van haver de suspendre del tot i el 2021 únicament es va poder fer la sortida a la piscifactoria mar endins de Balfegó.

Salut Camacho, presidenta de l’Associació de veïns de Marina Sant Jordi, espera que aquests actes serveixin per recuperar i estretir els llaços entre veïns, tant els nous com els que ja fa anys que resideixen a la zona.

La presidenta valora molt positivament tant aquestes festes com les millores recents a la urbanització, que han comptat amb el suport de l’ajuntament de La Cala, perquè la zona es mantingui bé i tothom em pugui gaudir.

Comparteix