S’obre la licitació per a la construcció del vial de l’entrada del municipi

Comparteix

El vial anirà situat entre la comissaria dels Mossos i el Mercadona, donant continuïtat al camí sense urbanitzar que els uneix per darrere, paral·lel a la carretera d’accés al nucli urbà TV-3025.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert el període per licitar el projecte del nou vial de l’entrada al municipi, on se situarà un establiment de la cadena de supermercats alemanya Lidl i altres futures implantacions comercials. El termini estarà obert fins al 23 d’agost i el pressupost previst és de 512.354€.

La construcció del vial tindrà un termini de 13 setmanes des de la signatura de l’acte de replanteig. Durant aquest temps, el tram entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Mercadona es connectarà i es pavimentarà, a més de treballar en un nou servei soterrat, integrant els ja existents. D’aquesta manera, es donarà continuïtat al camí sense urbanitzar que els uneix per darrere, paral·lel a la carretera d’accés al nucli urbà TV-3025.

L’obra consistirà en enderrocs, moviments de terres a més de la pavimentació i senyalització del lloc. També s’implementarà un nou servei d’aigües pluvials i es connectaran els extrems de la xarxa d’abastament i d’enllumenat públic.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, apunta que és important fer noves vies públiques destinades al comerç.

Així es treballarà en un total de 2.650 m2. Una longitud total de 265 m i 10 m d’amplada, 4 m dels quals de zona de vianants i 2 carrils per vehicles de 3 metres cadascun.

L’obra és valorada en 512.354 €, que corresponen a l’aportació del Lidl a l’Ajuntament, en concepte de la liquidació provisional dels costos d’urbanització, tal com es va acordar al conveni entre ambdues parts signat el passat mes de març.

Comparteix