La parella juvenil del Club Twirling Ametlla de Mar guanya la 5a posició al 35è Campionat Mundial

Comparteix

Èxit del Club calero a nivell internacional amb una 5a posició a la Final de parelles i una 13a i 16a posició a les Semifinals individuals al Campionat del Món.

El Club Twirling l’Ametlla de Mar ha participat al 35è Campionat Mundial de Twirling Batton, aconseguint uns resultats exitosos que, a nivell mundial, mai havien obtingut. La parella juvenil va assolir una 5a posició de la Final i els dos individuals van aconseguir classificar-se a les Semifinals.

La setmana passada, els atletes caleros van marxar des de la Cala en direcció a la localitat italiana de Torino, per participar en aquest Campionat representant la delegació espanyola en diferents modalitats: dos individuals, -un masculí i un femení- i una parella juvenil.

Els individuals es van quedar a les portes de la Final, però van obtenir resultats molt positius i històrics, ja que a nivell mundial mai havien arribat a Semifinals. Per una banda, l’Individual Masculí Senior, David Ascensi, va quedar en 13a posició de la Semifinal, a un punt de la Final i per altra banda, l’Individual femení, Maria Campanals, va assolir una 16a posició, a 6 posicions de la Final.

Campanals però amb la seva parella Maria Margalef va poder competir a la Final en la modalitat Parella Juvenil. Després d’una 6a posició a la Semifinal, les caleres es van classificar en 5a posició de la Final. Un èxit que significa un reconeixement del seu bon treball a nivell internacional.

L’entrenadora del Club, Hero Tello, celebra aquests bons resultats i apunta que com a país, amb la suma dels altres Clubs, es van classificar en 6a posició del rànquing.

El Campionat Mundial de Twirling Batton no s’havia celebrat des del 2018, ja que quan hagués tocat tornar a fer-lo diverses circumstàncies i la pandèmia ho van impedir.

Comparteix