Balfegó es converteix en un dels partners principals de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona

Comparteix

Així l’empresa se suma a empreses com Coca Cola, Cruzcampo o Arròs Bayo que ja col·laboren amb l’entitat.

L’empresa calera ha encetat una col·laboració amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), mitjançant la qual es convertirà en un dels principals socis l’entitat i sumant-se a les més de 80 empreses que la recolzen.

D’aquesta manera, la piscifactoria i empresa d’experiències aquàtiques de La Cala reforça la voluntat per continuar impulsant el producte de km0 i de qualitat, formant part dels més de 700 socis que conformen l’entitat i participant en els diferents actes que organitzen, per visibilitzar, assessorar, formar i treballar per continuar fent créixer el sector.

Francesc Pintado, president de l’AEHT, celebra l’acord, tot destacant que és vital per a continuar amb la tasca de l’associació.

Des de fa 45 anys, aquesta entitat dona suport i veu a les 14 associacions que la conformen, pertanyents a diferents zones de la província de Tarragona, a més de l’associació provincial hostalera que compta amb més de 130 hotels.

Comparteix