L’Espill de Màrio Pons es projectarà el dissabte 6 d’agost a la plaça Joan Miró

Comparteix

L’obra de cinema documental és una reflexió sobre la cerca d’identitat i l’amor davant l’odi.

L’Ateneu Calero ha preparat per a aquest dissabte 6 d’agost a les 22 h la projecció de l’últim treball del cineasta ampollero Màrio Pons, ‘L’Espill’. Es tracta d’una reflexió social en forma d’història d’amor centrada en els temes de l’exili i la llibertat. La història està narrada a través d’Hilari, net d’un camarlenc que va marxar a França a causa de les seves idees contràries al franquisme.

L’Ametlla de Mar ha recuperat, a través de l’Ateneu, l’esdeveniment “Tu porta’t el sopar i nosaltres posem la pel·lícula”. Aquesta activitat no es feia des d’abans de la pandèmia i ara torna lligada a l’entitat per proposar un seguit de projeccions de diferents estils, però totes escollides amb la intenció de fer reflexionar d’una manera u una altra. El dissabte sis d’agost, es projectarà ‘L’Espill’ la vuitena i última obra de caràcter social creada per Màrio Pons. El mateix director ens explica la temàtica que tracta l’audiovisual.

Després del film hi haurà un col·loqui amb el cineasta. La intenció és convertir la plaça en un lloc de debat per fer reflexió i crítica, tant per comentar el que tracta la pel·lícula com per aportar qualsevol comentari respecte al material que l’autor després editarà amb el que anomena com a “muntatge democràtic”.

Comparteix