La secció de rítmica de l’AME oferirà una mostra a la plaça Nova

Comparteix

L’equip ja mira cap al futur i prepara les competicions federades que començaran a la tardor.

La plaça Nova es convertirà  el diumenge 31 de juliol a les 22 h en l’escenari d’una demostració de gimnàstica rítmica a càrrec de l’equip de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. Les esportistes s’han mantingut actives gràcies als campus d’estiu on hi han participat entre 20 i 25 participants per setmana. En aquest, les gimnastes han continuat amb els seus entrenaments i han començat a preparar-se per a les competicions, que s’iniciaran en un parell de mesos.

En la demostració hi participaran una vintena de gimnastes que sortiran a la plaça en grup, format duet o individual per mostrar les seves habilitats amb diferents disciplines de la gimnàstica rítmica com la pilota, la cinta o la corda.

Amb l’esdeveniment, el Club fa un pas més per tornar a la normalitat després d’unes temporades difícils a causa de la pandèmia. L’any passat va començar a adaptar-se a la situació amb els entrenaments presencials i enguany ha retornat a les competicions, demostrant amb els bons resultats que l’equip continua estant en bona forma. Segons Tere Llambrich, les alumnes tenien moltes ganes de tornar a competir.

A l’octubre es reprendran les competicions federades, per aquest motiu les esportistes ja estan preparant-se amb noves  músiques i coreografies. Això ha motivat a les gimnastes que s’han agafat el repte amb il·lusió.

Comparteix