Ensurt sense ferits greus en un accident al pont de l’autopista

Comparteix

A causa de l’accident, la via va romandre temporalment tancada

Aquest dijous al matí es va produir a l’Ametlla de Mar un accident entre dos turismes i un camió grua al pont de l’Autopista Ap-7. Per motius que encara s’investiguen, mentre aquest últim es trobava en marxa, es va desplegar el braç esquerre, que normalment s’activa gràcies al sistema hidràulic. En sentit contrari circulava una moto que va aconseguir evitar l’impacte, però els dos vehicles que seguien a la moto van veure’s afectats. El primer cotxe va rebre un impacte lateral. Malauradament, el segon va tenir una afectació més gran. Els serveis d’emergència es van traslladar ràpidament al lloc dels fets per atendre les persones que conduïen els dos turismes i enretirar els vehicles accidentats de la via.

La policia local va ser la primera unitat que es va desplaçar fins a la zona per tal de gestionar el tall de via, avisar els serveis d’emergència necessaris i assegurar la zona fins que la grua va acabar amb la retirada dels turismes. De la mateixa manera, al Pont de l’Autopista també hi van acudir el SUM, el SEM i els bombers.

D’altra banda, es van traslladar també a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa les dues conductores, en estat lleu, implicades en la col·lisió. Una de les dues afectades, una dona embarassada va ser atesa al centre mèdic, on es va concloure que no tenia cap lesió greu més enllà de l’ensurt. A causa de l’accident, la TV 3025, el tram a l’alçada del pont de l’Autopista, va romandre tallat durant prop d’una hora mentre treballaven els serveis d’emergència.

Comparteix