Millores i últimes actuacions a Marina Sant Jordi

Comparteix

S’han reparat desperfectes en l’accés  a les platges i al passeig.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Marina Sant Jordi, ha dut a terme un seguit d’actuacions, amb l’objectiu de millorar diversos indrets del municipi.

A més de reparar alguns desperfectes dels accessos a les platges i a les rajoles del passeig, també s’ha substituït la fusta deteriorada del pontet d’accés a la platja del Ribellet, per fusta nova, a la qual s’aplicarà un de pintura per allargar-ne la vida i el bon estat de la instal·lació. A l’entorn, recordem que es pot veure un forn de calç de l’època romana.

A més, l’Associació de Veïns va adquirir vuit aparells de gimnàstica per a exterior, que l’Ajuntament ha instal·lat a l’Av. de l’Ametlla de Mar, creant un espai biosaludable. Mentre els veïns han adquirit els aparells, l’Ajuntament se n’ha fet càrrec dels materials i els treballs d’instal·lació. Una actuació similar es farà a la zona d’esbarjo infantil, on s’instal·larà un sòl més tou, adquirit per l’associació veïnal. Vicent Llaó, regidor d’Obres i Serveis, espera continuar col·laborant amb les associacions de veïns per mantenir les urbanitzacions de la millor manera possible.

Salut Camacho és presidenta d’una renovada de l’Associació de Veïns de Marina Sant Jordi.

A la urbanització pròxima de Calafat, també s’està netejant i desbrossant una gran zona verda de propietat municipal on es podran ubicar alguns dels actes de les festes de Calafat, que tindran lloc el 5 i 6 d’agost.

Comparteix