El parc del Bon Repòs acollirà dissabte el torneig de bàsquet 3×3

Comparteix

De moment, en la competició s’han inscrit dotze equips.

Dissabte tindrà lloc al Parc del Bon Repòs de l’Ametlla de Mar un torneig de bàsquet 3×3 organitzat pel Club Bàsquet l’Ametlla de Mar amb l’objectiu de promocionar aquest esport i aquesta modalitat a la població.

L’activitat, que ocuparà l’espai central del parc, començarà a partir de les 17 h amb l’entrega de documentació i el sorteig dels equips participants i es preveu que la competició s’allargui entre les 18 h i les 22 h.

En principi hi ha dotze equips inscrits en les dues categories, tot i que encara hi ha de temps fins divendres per apuntar-se. Sis equips competiran a la categoria federada i sis equips ho faran a la d’exhibició, destinada a aquells que no són practicants habituals d’aquest esport. Els organitzadors pretenen crear un bon ambient, amb servei de bar i música al voltant d’un torneig pensat per promocionar el bàsquet a la localitat. Santi Duque és un dels components del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Un dels al·licients del torneig serà el concurs de triples i d’esmaixades. Cada equip, d’un màxim de quatre jugadors, ha hagut de pagar 40 € d’inscripció, que inclou una samarreta commemorativa del torneig, l’assegurança i l’avituallament d’aigua durant el torneig.

El 3×3 és una modalitat del bàsquet que té canvis en la normativa i la puntuació respecte al bàsquet convencional i que està a l’alça en moltes poblacions i ciutats catalanes, sobretot en època estival. La diferència més important és que cada equip només pot alinear 3 jugadors en pista.

Els partits es disputaran al millor de 16 punts o a un màxim de 10 minuts a temps corregut. Els guanyadors de cada categoria tindran com a premi un sopar al Restaurant Lorena i els guanyadors dels concursos, una experiència amb Pàdel Surf per gentilesa de Liberty Wings.

Comparteix