El CEM organitza classes de Zumba per sensibilitzar sobre l’Esclerosi Múltiple

Comparteix

L’activitat tindrà lloc els dies 29 de juliol i el 5 d’agost.

El Complex Esportiu Municipal s’adhereix un any més a la Campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi’ impulsada per la Fundació d’Esclerosi Múltiple. Així, la platja de l’Alguer canviarà les sessions de ‘Dance  Beach’ per classes benèfiques de ‘Zumba Fitness’ guiades per tres monitores.

Aquest divendres 29 de juliol i el pròxim 5 d’agost tindrà lloc a la platja aquesta iniciativa. Els aficionats al ball i a l’exercici a l’aire lliure podran gaudir de dues sessions solidàries en benefici de la Fundació, que treballa per sensibilitzar sobre la malaltia i donar suport als qui la pateixen que són més de 50.000 persones en tot l’estat espanyol. Els esdeveniments estaran oberts a tots els públics. 

Thaïs Lorca és coordinadora del CEM.

Aquest acte de participació ciutadana es fa des de l’any 94 arreu del país i es pot col·laborar participant en els actes organitzats en diferents equipaments municipals i establiments.

Comparteix