El representant d’esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, visita els equipaments esportius de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’administració vol impulsar l’esport local, a més de promocionar-lo.

Després de visitar les capitals de les quatre comarques ebrenques, el cap de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, es va reunir dimarts 19 de juliol amb l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni i el regidor d’Esports, Jordi Llaó, per visitar les instal·lacions esportives municipals.

Durant la visita als equipaments, es van tractar qüestions relacionades amb el desenvolupament i l’execució de projectes que dinamitzen l’esport local, com el manteniment del complex esportiu i el poliesportiu, el nou projecte de pàdel o les necessitats en l’àmbit de la natació. Uns projectes que anirien finançats a través de subvencions. Així ho explica Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar.

Barberà, durant aquesta primera visita oficial, va destacar l’acompanyament de la Generalitat en el foment i la promoció de l’esport a més de reivindicar el potencial que té La Cala per a la realització d’activitats nàutiques.

Amb aquesta trobada es volia posar en valor l’esport local per fomentar i promocionar l’accés a l’activitat física.

Comparteix