‘Dance Beach’, una proposta esportiva a l’aire lliure per als divendres d’estiu

Comparteix

L’activitat té lloc els divendres a les 18 h a la platja de l’Alguer.

Un any més, els divendres d’estiu a la tarda, el CEM La Cala proposa ballar amb la sorra als peus. Durant una hora, la platja de l’Alguer es converteix en un gimnàs gratuït a l’aire lliure on tothom pot participar.

Aquest divendres serà el segon cop que els aficionats al ball podran moure l’esquelet al Dance Beach. Una proposta que pretén mostrar les activitats que es fan a l’equipament i fomentar l’activitat física a l’aire lliure.

De fet, a banda d’aquesta proposta estiuenca, i per als que vulguin ampliar la seva rutina amb més activitat física, poden dirigir-se a les instal·lacions del CEM, on es realitzen sessions d’aquagym, body pump, pilates o cross box, entre altres.

Per a l’estiu, el complex esportiu ofereix descomptes per setmanes i la possibilitat de tenir la matrícula gratuïta en el cas de continuar fent servir l’equipament després de l’estiu.

Comparteix