El GALP Mar de l’Ebre fa un balanç de la seva activitat i mira cap al futur

Comparteix

L’entitat va celebrar l’assemblea general a l’Ametlla de Mar per preparar l’estratègia per al pròxim any.

El Grup d’Acció Local de les Terres de l’Ebre es va reunir, el passat dijous 14 de juliol a la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar, per repassar l’activitat duta a terme fins ara i analitzar l’estratègia a seguir, tot buscant punts de millora i modernització.

Així, el grup ha tractat la qüestió dels recursos que podrien adjudicar en properes convocatòries i que permetrien continuar treballant per arribar al teixit associatiu, privat i econòmic, entre els quals s’inclouen les administracions locals i les confraries. L’objectiu és ajudar a tot el que fa referència al sector maritimopesquer.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident del GALP.

Durant l’assemblea, l’entitat va fer també un balanç de transparència i del full de ruta que comprèn des del 2016, quan es va posar en marxa fins a l’any que ve, quan acaba el primer període. El president del GALP, Joan Alginet, destaca el pes de la transparència en l’entitat i assenyala la dinàmica participativa del nou full de ruta.

Durant aquesta primera etapa del GALP, l’entitat ha finançat al voltant de 120 projectes en els set municipis mariners ebrencs.

Comparteix