El CIP acull una exposició de pintura de Canducha Astorga

Comparteix

L’exposició es podrà visitar fins al 31 de juliol, tots els dies d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.

Comencen les exposicions artístiques al Centre d’Interpretació de la Pesca. La primera proposta que podrem veure enguany a l’antiga Confraria serà la de l’artista local Canducha Astorga. Durant quinze dies, d’11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h, la pintora mostrarà les seves creacions, que estan sobretot inspirades en temàtica de naturalesa, paisatges i temes marins.

L’artista, que pinta sobretot en paleta, mostrarà els seus quadres inspirats en elements marins i naturals, però també amb un toc intimista mostrant les seves emocions i anhels.

Astorga, que té més de vint anys d’experiència en la pintura, ha participat en nombrosos actes i grups artístics, en diferents municipis ebrencs i s’ha format amb diversos professors. També forma part de col·lectius i entitats com Les Dones Endavant i actualment, participa en el Mercart de l’Ateneu Calero.

Durant algunes tardes, Canducha Astorga estarà present al CIP. L’artista ens explica com són les obres que tindrà exposades.

Un cop finalitzi aquesta exposició, al mes d’agost, durant quinze dies, hi haurà una altra mostra. En aquest cas, de les creacions de l’artista Cristina Quereda.

Comparteix