El Club Twirling l’Ametlla de Mar participa a l’Eurotwirl 2022

Comparteix

Entre els resultats destaca dues medalles de bronze i una de plata.

Una desena de gimnastes del Club Twirling l’Ametlla de Mar han participat al Campionat d’Europa de Twirling, que s’ha disputat a Ciutat Esportiva de Blanes del 4 al 10 de juliol.  Els esportistes caleros han aconseguit classificar-se a la final, obtenint bons resultats, entre els quals destaca dues medalles de bronze i una de plata.

Més d’un miler d’atletes de 17 països d’arreu d’Europa han desfilat a Blanes per aconseguir la corona europea. El Club de l’Ametlla de Mar hi ha participat, en diferents modalitats, assolint molt bons resultats.

En la modalitat de Solo 1 Bastó, Eric Llatche ha obtingut la 5a posició de la classificació, Maria Margalef, la 4a, Maria Campanals, medalla de bronze i Roger Espuny, medalla de plata.

En la categoria Solo 2 Bastons, Núria Tibari ha estat la 6a classificada. Pel que fa a l’Estil Lliure, Eric Llatche 5è classificat, Roger Espuny medalla de bronze, Maria Margalef 6a, i Núria Tivari 12a. Per últim, l’equip Senior s’ha classificat en 4a posició.

L’entrenadora del Club Twirling l’Ametlla de Mar, Hero Tello, celebra els resultats.

A banda, dels de l’Ametlla de Mar, la selecció espanyola ha estat formada per atletes que procedeixen del Club Twirling Blanes, Alcanar, Alfacs, Big Dream Amposta, Carbajosa, Deltebre, l’Hospitalet de Llobregat, La Cava, La Vie d’Ulldecona, Les Franqueses, Maçanet de la Selva, Magraners, Mataró, Monteagudo, New Beat, Platja d’Aro, Valls i Vidreres.

Ara, els esportistes caleros es preparen per disputar al Campionat del Món, que tindrà lloc al 31 de juliol a Torino (Itàlia). A aquest campionat, el Club hi serà representat per dos individuals i una parella.

Comparteix