‘Sóc Tonto Futbol Club’ guanya un disputat Torneig de Futbol Platja Sènior

Comparteix

Els ‘Gremlins’ van quedar subcampions i ‘La Oficina’ en tercera posició.

La platja de Pixavaques va ser l’escenari del 23è Torneig de Futbol Platja Sénior, organitzat per la Secció Esportiva de la SCER, on desenes de joves futbolistes van demostrar el seu domini amb la pilota a la sorra i centenars de persones s’hi van aplegar per seguir la competició. En total, van ser 9 els equips que van competir en les diferents categories.

L’equip local, ‘Sóc Tonto Futbol Club’’, va ser el guanyador d’aquesta edició del futbol platja sènior. Sóc Tonto, Alutec Delta, Gremlins i La oficina es van classificar a les semifinals. En dos partits molt disputats, un dels quals Sóc Tonto va guanyar 3 a 2 contra l’Alutec Delta i a l’altre partit, Gremlins va guanyar a La Oficina per 4 a 3.

El 3r i 4t lloc es va decidir amb una ronda de penals entre La Oficina i Alutec Delta, on La Oficina va ser superior amb 5 penals davant dels 4 de l’Alutec.

Pel que fa a la final va ser apoteòsica i molt emocionant. ‘Sóc Tonto’ va començar el partit amb força fent un 3 a 0 i no va ser fins més tard quan ‘Gremlins’ va començar a marcar, aconseguint empatar en alguna ocasió. De fet, la remuntada de Gremlins va fer que la final hagués d’anar a la pròrroga per decidir-se 6 a 5 a favor del ‘Sóc Tonto’.

Una de les organitzadores del torneig, Fàtima Llambrich, apunta que ha estat tot un èxit.

Per la seva banda, el president de la secció, Rafel Aixart, agraeix a tots els col·laboradors.

A banda dels classificats, també es va premiar al màxim golejador, Iker Cid, al millor porter que va ser Erik Devadip i el millor jugador local, Enric Salas.

El futbol platja continuarà aquest cap de setmana amb la versió junior i el femení. Les inscripcions d’equips estan obertes fins dimecres.

Comparteix